iRule  Universal Remote Control

Support Center

Name is required.
Email address is required.
Invalid email address
Answer is required.
Exceeding max length of 5KB

Security Module - Axis P5515

Nocko! Jul 16, 2017 03:35PM EDT

Hello,
I am trying to integrate an Axis P5515 into my system. I've already managed to install other Axis cams in iRule but with this little devil it looks critical. I have tried different firmwares but to no avail.

You wrote that the Axis module was tested with the Axis P55-series. Can you tell me exactly what to enter into the builder and within the gateway in the app to get this one running?

Thank you,
Nocko!

Up 0 rated Down
Alex Milogradov Jul 16, 2017 06:12PM EDT Builder & App Support Support
How is your gateway setup in the app?
Up 0 rated Down
Nocko! Jul 17, 2017 07:51AM EDT
Hi Alex,
thanks for your response. I've tried everything in the gateway and in the builder to get this running - far too much to write down here. The only thing I see is the red cross. In general I exactly know how to setup an Axis cam in the builder and in the gateway. I have a few of them running here. The P55 seems to be different.

I know a few different urls (with or without credentials) that work flawlessly in any browser but unfortunately not with the module. So were should I enter which information? If I remember well Jacob did some testing with the Axis cams when developing the module. Perhaps he remembers...

Thanks for your help.
Nocko!

P.S.: Should I send a few of the urls I mentioned above?
Up 0 rated Down
Nocko! Jul 25, 2017 03:42PM EDT
Ok, speaking to myself...
...with the help of the outstanding Axis support I learned for now that the problem is not related to the login procedure. It seems as if something with the video stream causes the problem.

Using iRule with an Android device doesn't make any problems at all.

Anyone any clues?
Nocko!
Up 0 rated Down
Alex Milogradov Jul 25, 2017 05:44PM EDT Builder & App Support Support
Hi,

Not sure I follow "Using iRule with an Android device doesn't make any problems at all." Do you mean there are no problems or you still can't get it work?
Up 0 rated Down
Nocko! Jul 26, 2017 02:54PM EDT
Hi Alex,

sorry for my shortened answer. With my iPad or iPhone using the security module doesn't work at all with the P5515. I've tried the security module with an android device and there everything works with my P5515. It seems to be a quite tricky problem: Three other Axis cams work without any problem with iRule on iOS.

Nocko!
Up 0 rated Down
Alex Milogradov Jul 26, 2017 03:03PM EDT Builder & App Support Support
Are the gateways configured exactly the same between iOS and Android?
Up 0 rated Down
Nocko! Jul 28, 2017 07:20PM EDT
Hi Alex,
yes, the gateways are configured the same with iOS and Android. As I figured out with the support of the Axis team (great guys there, too!) it doesn't seem to be a problem with the login but with the stream although the videostreams of the multiple cams are configured absolutely identical. Quite strange. So it would be interesting to know what settings for the gateways AND for the videostream within the cam you used when creating the module.
Nocko!

Post Your Public Answer

Your name (required)
Your email address (required)
Answer (required)

Recent Discussions

Ajax-loader-small
customer-service@iruleathome.com
https://cdn.desk.com/
false
iruleathome
Loading
seconds ago
a minute ago
minutes ago
an hour ago
hours ago
a day ago
days ago
about
true
Invalid characters found
/customer/en/portal/articles/autocomplete
There was an error contacting Get Satisfaction
View All
0
discussions
replies
Questions
Ideas
Problems
Praise